top of page
Essent_Dark07_Web.jpg

Exempel på buffé

GRILLAD OXFILÉ
vaktelägg – vårlök – 24 mån prästost – svart tryffel

LÅNGBAKADE SHORTRIBS
tunnbröd – libbsticka – fritterad flank – rostad vitlök

LAXCARPACCIO
fläder – citron – senapskräm – polkabeta

GÅRDSKYCKLING DRUMSTICKS
fänkålsfrön – korianderfrö – sesamfrö

VÄNERN LÖJROM
romansallad tacos - brynt smör majjonäs – rimmad torsk – syrad rödlök

SOUS VIDE BAKADE NORSKA PILGRIMSMUSSLOR
enris – picklad fänkål – sotad röd steklök

CHARKBRICKAN
Svenska kallskurna delikatesser – gårds ostar – säsongens tillbehör

RAMSLÖK-& VÄSTERBOTTENPAJ
syrad creme fraiche – rädisa

ROSTADE JORDÄRTSKOCKOR
kronärtskocka – pepparrot - blommor

GRÖN- & VIT SPARRIS
rispapper – böngroddar – tryffel – syrad rotselleri

DILLPESTO- & ROSTAD BLOMKÅL
extralagrad prästost – ruccula – gröna ärtor

SEMITORKAD TOMATSALLAD
krasse – djungelgurka – svarta vinbär – kallpressad rapsolja

RÖDBETA- & PUMPA
svensk getost – matvete – honung - pumpakärnor

POTATISSALLAD
friterade skal – 68°c äggula – senap – selleri

FÄRSK BÖNSALLAD
bondbönor – sockerärta – vaxböna - oregano

BRÖDKORG
knäckebröd – svenskt bondbröd – smör med tallskottsolja

GRILLAD TOMAT DRESSING
habanero – lime – basilika

ROSTAD MAJSAIOLI
vitlök – majs – majonnäs

Pris 800:-/person.

Menyn är ett exempel och råvaror varierar efter säsong.

Gästantal 30 till 100 personer.

Alla priser är inklusive moms.

bottom of page