Exempel på buffé
GRILLAD OXFILÉ
vaktelägg – vårlök – 24 mån prästost – svart tryffel
LÅNGBAKADE SHORTRIBS
tunnbröd – libbsticka – fritterad flank – rostad vitlök
LAXCARPACCIO
fläder – citron – senapskräm – polkabeta
GÅRDSKYCKLING DRUMSTICKS
fänkålsfrön – korianderfrö – sesamfrö
VÄNERN LÖJROM
romansallad tacos - brynt smör majjonäs – rimmad torsk – syrad rödlök
SOUS VIDE BAKADE NORSKA PILGRIMSMUSSLOR
enris – picklad fänkål – sotad röd steklök
CHARKBRICKAN
Svenska kallskurna delikatesser – gårds ostar – säsongens tillbehör
RAMSLÖK-& VÄSTERBOTTENPAJ
syrad creme fraiche – rädisa
ROSTADE JORDÄRTSKOCKOR
kronärtskocka – pepparrot - blommor
GRÖN- & VIT SPARRIS
rispapper – böngroddar – tryffel – syrad rotselleri
DILLPESTO- & ROSTAD BLOMKÅL
extralagrad prästost – ruccula – gröna ärtor
SEMITORKAD TOMATSALLAD
krasse – djungelgurka – svarta vinbär – kallpressad rapsolja
RÖDBETA- & PUMPA
svensk getost – matvete – honung - pumpakärnor
POTATISSALLAD
friterade skal – 68°c äggula – senap – selleri
FÄRSK BÖNSALLAD
bondbönor – sockerärta – vaxböna - oregano
BRÖDKORG
knäckebröd – svenskt bondbröd – smör med tallskottsolja
GRILLAD TOMAT DRESSING
habanero – lime – basilika
ROSTAD MAJSAIOLI
vitlök – majs – majonnäs
Pris 800:-/person.
Menyn är ett exempel och råvaror varierar efter säsong.
Gästantal 30 till 100 personer.
Alla priser är inklusive moms.